Läskigt :S

2009-08-22 @ 23:16:24
Hejsan , nu ska ni få veta nå läskigt ! Nu när jag skulle gå hem så gick jag förbi Sofies fönster vid hennes kök , och då blinka lamporna hela tiden , det släktes och tändes all the time shiit fan vad läskigt de var och Sofie är inte ens hemma så hon var det ju inte iaf! . Undra var det kan var :S . Aja !          Nu fick jag red apå det var och det var diskbänkslampan som var på väg att gå sönder ! haha

Igår:  Då hade jag svin kul var på fest hemma hos Frida och Micke och hade skoj , men sen var det tråkigt när jag skulle cykla hem fick cykla i spö regn :S .. Haha skapligt blöt var jag när jag kom hem haha !  Massa trevligt folk var de också hos Frida och Micke kul att umgås och festa med lite nytt folk ! =D . Och Sofie har visa mig världesn bästa låt har hittat en ny som slår alla låtar , John ME - Love is my drug ! Så j*vla bra verkligen så man blir kär i han röst ! Han som sjunger ser inte så dum ut heller riktig snygg man ! haha . 
Skola på Måndag men vi börjar klockan tio så det blir nog inga problem med att komma upp ur sängen haha , och vi har ganskat slappt den hära veckan typ alla lektioner inställda ja inte alla men nästan !  Nej nu ska jag sova eller jag jag ska sitta här och lyssna på den häa underbara låten ett antal gånger till innan jag ska sova :D .
Ha det bra suckers ! <3 
John ME - Love is my drug

Heej :)

2009-08-20 @ 15:08:50

Haloo , kom nyss hem från skola , jaa och idag har det varit lika kul som alla andra dagar trivs jätte bra om jag får säga ! SPBF1 ist the best :D .. hehe , Idag ska jag , Ida och Sofie göra lasange tsm GOTT ! . =D  I morgon är det idrott i skolan som jag tror att det kommer gå bra , har ju som sagt inte varit med på idrott så himla mycket kanske några få gånger sen i sjuan , så får se hur de kommer gå men som sagt har ju syrran och Frida nu <3 
 I morse guud vad trött jag var , tur att jag och Ida hann med bussen annars hade vi kommit försent och det hade varit riktigt PINSAMT ! . Men nu börjar jag nog vänja mig mera och mer att kliva upp på morgonen , och det har varit så himla svårt förut eftersom jag inte brydde mig i skolan då , och då strunta jag i om jag kom försent , men nu springer man till lektionerna för att INTE komma försent ! så var det ju ej förr då kunde man komma nästan tio min innan lektionen var slut och då var det inge pinsamt , tur att jag har vuxit som persson och förstår nu hur viktigt det är med skolan ! Hade jag inte vuxit som persson och mognat till mig hade jag nog ens aldrig ens sökt till gymnasiumet ,  Men som sagt jag har nog min mamma och tacka för att jag vart och förstå i slutet av nian att skolan var verkligen så himla viktig! Så Tack mor det var du som gjorde så jag vart och fatta och mogna till ! Utan din hjälp hade jag blivit en A-lagare som sitter på Centrum med en öl i handen varje dag och lukat skit ! . Jaa så klart pappa har ju också hjälpt mej eller ja hela min familj hjälpte ju mig men speciellt mamma , såå TACK hela familjen ! .   Så nu ska jag gå ut dom hära tre åren men super bra betyg inte ett enda IG ska jag ha har satsat på VG i alla ämnen nu och kanske några MVG, Men jag tror iaf att det kommer gå skit bra ! .  Jag älskar fan skolan nu riktigt kul =D . Nej nu ska jag inte skriva mer om det hära ! , Jo iaf på Fredag ska jag på Party nice som bara den ! =D Hos kompisen Frida och hennes kille Micke ska bli kul som fan , Jaja nej nu ska jag nog hitta på något annat än att sittahär och skriva ! Jaja vi ses .

  Puss Och Kram Suckers !


Hejsan : )

2009-08-19 @ 21:58:53
Idag har jag varit i skolan , gick jätte bra =D . Vi började med vanliga lektioner idag , och verkar få jätte bra lärare förutom en nämner inga namn men de är en iaf :D .. Ska göra en liten grej nu som Ida gjorde för hon hade Tråkigt ! hehe
 Sen ska jag sova så säger god natt nu  !

God Natt Suckers !


1. Är du singel? Ja
2. Är du lycklig? ja
3. Är du uttråkad? Jo
4. Är du ledsen?Nej  
5. Är du italienare? Nej
6. Är du gravid? Nej
7. Är du full? Nej
8. Är du en cooling? Det är bara förnamnet på mig ;)
9. Är du från Irland? Nej
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nej

skit
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?  Nej
2. Har du nånsin blivit sårad? Aldrig!
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? Japp
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? Nja jaa nej jag vet inte :P
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Nope!
6. Har du haft en hemlig beundrare? Jaaa =D
7. Är du kär? Aldrig!
8. Vill du gifta dig i framtiden? Nej tror inte på sånt skti !
10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Lust
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katt eller hund? Båda
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Några få bästa
5. TV eller Internet? Båda
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Vild utekväll såklar ; )
8. Pengar eller lycka? PENGAR &lycka =D
9. Dag eller natt? Natt
10. MSN eller mobil? Mobil

10 "Har du nånsin..."

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Aldrig !
2. Brutit ett ben? Japp
3. Gjort nåt du ångrar? Jaa vem har inte de ?
4. Hoppat Bungee Jump?  Nej
5. Ljugit för någon du tycker om? Kan har hänt :)
6. Ätit en hel tårta? Nej
7. Gjort bort dig offentligt? hehe jaa :)  
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? NEJ!
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja :'(
10. Velat försvinna? Nej  

skit
Vad såg du på tv sist? Mtv
Vems blogg läste du sist? www.idaochkevin.blogg.se
Vad åt du sist? En smörgås
Vem pratade du med sist? Ida
Vem ringde du sist? pappa
Vem messade du sist? Nick
Vad läste du sist "bok"?  Kommer inte ihåg :)
Vem pussade du sist? De skulle ni bra gjärna vilja veta va ? ;)
Vem kramde du sist? De du :)
Vem bjöd du sist på något? Ingen aning !
Vad köpte du sist?  Frulle i skolan :D .

Hallooo :)

2009-08-18 @ 21:41:30
Hej , nyss varit ute och gåt med Texas :) Vi släppte han och han sprang av sig lite han har ju så himla mycket energi ! Han är så himla göt ! . Nu ska jag nog duscha sen sova så att jag orkar upp i morgon bitti =D, Skola you know! .
  Ha det bra !

                                                                                          God Natt Suckers !

Första dagen i skolan avklarad !

2009-08-18 @ 19:43:11
Hallo , Idag har jag varit i skolan , som gick hur bra som helst ! Vi är bara tio styckna i klassen =D haha , Och snacka om slappt schemma vi har sovmorgon varje dag förutom Torsdag och typ bara 3 eller 4 lektioner varje dag ! . Dom hära 3 åren kommer nog att gå fort . Jag Ida och Frida kommer lätt att vara klassens pajaser , haha . Dom andra i klassen verkar vara riktiga pluggisar . =D  Och på tal om skolan fy vilken stor skola , typ dubbelt så stor än vad parkskolan är ! Jag kommer nog att virra bort mej ett antal gånger ! .
 När jag och Ida kom hem så åt vi nudlar sen hoppa vi ner i sängen och sov till typ nu , såå sköönt ! 
Så jaa då vet ni hur min dag har varit idag , ska snart ut och gå med lilla gubben Texas ( Idas hund) hihi.


  Hej då Suckers !

Saknar!

2009-08-17 @ 21:11:27
Go kväll , idag har det inte hänt så mkt jag och ida har inte varit ute och gåt med Effa och Milo , vi orkade inte vi har tvättat ist :P... Jag vill bara säga att jagn saknar mina vänner och familj som jag har i Dalarna jag saknar dom grymt mycket ! Får tvinga ner mina vänner hit så vi kan träffas =D och min familj så klart då ! Men dom behöver inte ens fråga om dom får komma hit för min familj är alltid välkommen hem till mig och Ida . I morgn är det skola ska bli skojsigt att få träffa lite nytt folk och kanske skaffa lite nya vänner =D Får ersätta mina gammla med nya vänner haha nej då , kommer  aldriga att glömma mina vänner ! Nej nu ska orkar jag inte skriva mer , Ida och Sofie ska gå och handla nå gotte åt mig =D Är så sugen hah  , nej nu säger jag hej då !

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge !

Puss och kram Suckers!

Imorgon ?

2009-08-17 @ 12:06:11

I morgon börjar skolan undrar om det kommer att bli roligt eller fall att det blir värdelöst ? , Jag hoppas att det kommer bli roligt och att dom 3 åren kommer gå fort ! . Men nu har jag ju min syster och en jätte cool kompis Frida där så jag behöver ju inte vara orolig för att vara ensam , hihi :) .
Idag ska jag och Ida gå ut och gå med Effa och Milo , sen lämna busungen hos sin far =/ som kommer bli väldigt tomt här hemma ! Är ju ganska van att vakna till han att han sitter på mig och skrattar men nu kommer man inte få se röken av han på en hel vecka . Men det kommer nog att gå fort =D , Sen ska jag och Ida hem och tvätta tvätta och tvätta , och koppla in vårat bioljud så vi kan börja dunka musik :D hehe , om vi fattar oss på hur man gör , som sagt jag och Ida är lite trög fattade haha . !
Ska Duscha nu skriver kanske något mer inlägg senare idag ! . Måste bara säga att jag och Ida har blivit förälskade i låten Is That Alright ! SÅ himla bra .
  

Hejsvejs Suckers ! 

 

God Natt!

2009-08-16 @ 22:04:00
God natt , nu ska jag sova och vila ut mig lite :P.. På Tisdag börjar skolan :) Ska bli kul att börja något nytt .

God natt Suckers

Hejsan : )

2009-08-16 @ 01:15:14

Go kväll , nu har jag skaffat blogg igen :P.. Sofie ska fixa så att den blir och ser mycket mycket finare ut :P Ser allt för bedrövlig ut nu , ja som sagt resultatet kommer nog blir jätte bra . Ska nog sova nu puss hej goddnat !

Välkommen till min nya blogg!

2009-08-15 @ 22:21:44