.

2009-10-29 @ 12:43:16

Ja då var jag tillbaka, mhm har inte så mkt att skriva jag har liksom inte haft tid att sitta här på länge !! Men vad har jag gjort det kan jag inte säga för det vet jag inte ens själv haha . ^^

Idag- ska jag kanske sova hos Syster2 Alltså Therese , fast bara kanske jag ska sova där för hon kanske ska sova hos Jonas! Men om hon inte ska sova där så ska jag sova hos henne a Jonas kommer då ockås säkert sova hos henne :D . Men de gör ju inget han är ju så rolig ändå och det är ju Tessa med hehe :D .
Om Inte Jag ska sova hos henne blir det att hitta på något Med Nicken :) Hehe han är ockås alltid lika go och glad !! 

 Imorgon- ska jag till Finspång och hjälpa Ida att städa ur lägenheten , mch efter vi gjort de ska vi till Tobbe och hämtar Kevin fy fan vad hemskt det kommer att bli , liksom att se pappa och son skiljas men turen är ju att dom kommer få träffas varanan helg iaf :) . Det är ju jätte bra !!  Men Man vet ju inte hur det blir längre fram ingen vet vad som kommer hända i framtiden !! 


(Tränna- Jag och Ida ska börja på gym när hon flyttar hit !! Då blir det hårdtränning , inget gott alls ska det bli jag ska verkligen köra stenhårt !! Och så ska jag försöka hinna med powerwalk varje dag :) . )

Helgen-Ja i helgen då blire att hjälpa syrran och På Lördag ska jag träffa min Elinor som kommer från göteborg :D Ska bli jätte kul vi ska ta en fika på stan och Kevin ska med mig så Ida får lite tid själv att fixa i nya lägenheten . Söndag ska jag laga mat till mig ida Christine och Nick , vi ska äta gott och sen kolla på film det blir rikgit roligt att umgås :) Och Kevin ska ju också vara med så klart <3

Nu- Nu ska jag duscha sen vet jag inte



 Seeee Yaaaaa

Tjoooo

2009-10-18 @ 20:07:18

Hej gott folk , nu är jag iaf frisk så det sjunger om de =) Skööönt som fasen att slippa febern så i morgon och hela veckan blir de skolan : ) Känns som jag har varit hemma i flera år fast jag bara varit borta en vecka hehe ^^ Ska även ta hem de jag missat och plugga ifatt , det är ett stort MINUS när man är sjuk att man blir att ligga efter det är jobbigt som fanken , men bara att fortsätta kämpa och plugga satan , så jag får ta studenten =D . Nej nu ska jag gå och lägga mig och läsa håller på att läsa bakom stängda dörrar så himla bra man gråter nästan för man blir så arg , Det är verkligen en bok som jag kan rekomendera till alla både killar och tjejer kan läsa den för den är verkligen så himla hemsk och brutal , det är baserad på en sann historia !! Jag säger bara tycker synd om denna tjej det handlar om i boken !! Så läs den ni kommer ej att ångra er :) . 


 .God Natt På Er.



SJUK =(

2009-10-14 @ 09:12:39

Hejsan , nu är man sjuk också har haft feber i två dagr men just nu är jag feber fri men det är tack vare alvedon har gåt på de i natt !! och tog nu i morse med. Happ så nu blire bara att sitta inne hela dagen och hela veckan :S Pappa sa att jag inte fick gå till skolan eftersom jag har haft så pass hög feber och för jag inte äter något har tappat hunger känslan helt!! Det enda jag kan är att dricka vatten eller något sånt . Men ska försöka ät något litet idag , annars får jag helt enkelt leva på vatten ^^ Jobbigt att vara sjuk det enda man gör är att ligga och sova !!  Nej nu ska jag vara osocial och lägga mig och sova ett tag känner mig lite tung i huvudet !!

Ha De Bra <3

Till er som inte vet !!

2009-10-11 @ 13:48:37
Ni som komenterar skriv era namn annars behöver ni inte komentera nå alls!!

Vad ska jag skriva ??

2009-10-08 @ 17:31:38

Alltså here gud vad jag är trött på allt och alla , eller a inte alla då men alla som inte berör mig på något sätt tex vänner familjen osv ..

 Hur kan det bli en sådan stor sak av någon som är så litet ?? Here gud bråka för en sådan sak dax och växa upp , ja ni kanske är vuxna men ta för f*n och börja bevisa det ist för att hålla på som två barnrumpor som inte får välling på länge ! Folk säger helt enkelt vad man tycker och tänker måste man ta åt sig av de ? Man måste helt enkelt tåla kritik!! Och gör man inte de så ska man inte blanda sig in i något! Alla har sina åsikter so what liksom ? Vem bryr sig , vad ska man göra åt saken ?? Om alla hade tagit åt sig av andras åsikter hur tror ni då världen hade sett ut ? då hade det fan varit 3 världskriget för länge sen .! Blir så himla trött på människor som tar åt sig av varenda liten sak man råka säga till dom? . Skrvier det en gå till TA INTE ÅT ER SÅ HIMLA MYCKET! Varenda människa har ett eget liv har sina egna åsikter varför bry sig i andra då??! . Det här kanske låter lite dumt men det är f'an sant tycker jag iaf , man ska vara en egosit och bara tänk på sig själv då kommer man nog längst här i livet ist för att sitta och lyssna på alla andras gojja hela tiden !!! Dock är ju jag inte så egoistig då men jag står för vad jag säger och vågar ta kretik !!  Så alla människor sitt inte hemma och ta skit snack och må dåligt över det är bara att gå vidare !! Lev livet i morgon kan de vara försent!!

Nej nu ska jag inte sitta här och babal men kände för att skriva ut mina agritioner lite ses och höres .



    Seeee Yaaa  :)

Skola , Mat , Sova !!

2009-10-05 @ 17:43:14

Kom inte på någon bättre rubrik ^^ men så har/kommer min dag se ut , först har jag varit i skolan sen kom jag hem då var jag på en kort promenix sen ska jag snart äta sen ska jag sova !! Så himla trött . Idag var de skit kul i skolan fick ÄNTLIGEN stå i köket =D Jag och en till persson gjorde 45 förrätter ; ) de ni !! hehe nej nu ska jag fortsätta vänta på mat , ha de göööööötttttt! 


seeee yaaaa <3


           

Gratis!!!!!!!!!!!

2009-10-04 @ 21:59:51
http://www.supergratis.se    Kul : ) Och roligt att samla poäng och få saker gratis :D

Hallooo : )

2009-10-02 @ 11:38:51

Hej sitter i skolan och vänter på att få börja igen :P Blrjar klockan tolv igen =D  hehe , sen blir de att åka hem ska hjälpa mamma med maten för bror kommer ikv så ska vi fira han lite han fyllde som sagt år igår den dära pojken blev gammal 21 år faktiskt haha :P
 Skriver mer sen .


                                                 Seeeee yaa suckers : )

Skolan !!!

2009-10-01 @ 12:36:53
Hej alla glada och sura , sitter nu i skolan ska snart in till stan och handla nya kläder =D, Ska till stan med Sarah(en från klassen) sen Emelie som är min söta gås haha :P. Idag har skolan faktiskt gåt bra har jobbat bra tycker jag själv iaf , mot vad jag brukar iaf . I morgon ska jag prova kock kläder eftersom jag går ju hotell-och resturang så då måste man ju ha sånna dära kläder på sig när man är i köket. Nej nu ska jag och Emelie och gå till bussen och möta Sarah : )

                                                         See yaaa Puss hej