Nu Måste Vi Dra !!!

2009-09-27 @ 19:14:35







Jag växte upp i ett ytterstadsprojekt, jag blev ett sosfall snabbt, svär ingenting var lätt. Jag satt och rökte ganja hela dagarna, jag hade inga pengar så vi börja bryta lagarna. Va ju ganska kul o kasta sten mot en snut, stod i centrum varje dag tills natten tog slut. Hade planer på att skaffa mig en framtid, men alla drog till skolan o gick jag och haffa mig en haschbit. Satt i parken på bänken som liten, tänkte för mig själv 'är jag den enda som är vilsen?' Tiden gick och jag drogs in mer och mer, beroende o shit jag va påväg o falla ner. Men jag visste någonstans inuti i min själ, så finns det mer än denna neger i missär. Jag tror de va musiken som förstod, jag sa hejdå till sos visa fingret o ba drog. [REFRÄNG] Nu måste vi dra, ja vi ses väl nån dag. Jag svär livet blir bättre när man vet vart man ska. x2 Yo, Jag satt och blicka på min synth med en stråke, jag fick ett samtal av en polare som satt på kåken. Det blev ett samtal som ändrade mitt liv, jag fick en deal på nåt som hette EMI. Och helt plötsligt gick allt väldigt snabbt, jag tittade upp mot skyn och ba sa till gud: tack. Det är så det känns när man uppnår sin dröm, och man har kämpat hela livet för o få de. Jag stod på toppen av ett berg o bara skrek ut, jag levde fullt ut - de vet du. Jag blev en kändis, stor som bara den. En favoritneger, vilket jävla skämt. Jag satt där precis på samma bänk i exakt samma park men bara satt o längta hem. Det var så kallt att jag va tvungen o dra in, jag svär, jag lämna allt för o skaffa min familj [REF] Yo, Livet är så underbart när man hittar rätt, man är gammal o man ser sin stora släkt. Finns ingenting jag ångrar av allt de jag har gjort, livet de blev så mycket bättre än jag trott. Till mina fina barn, ni är mitt hela liv, jag älskar när ni tar era små kliv. Jag är så lycklig, jag vet jag valde rätt och tillslut så kommer allt bli perfekt. Livet kan va svårt men jag svär det är ba o spela på, våra minnen det är allt vi kommer leva på. Så säg hejdå, för livet går vidare, och kom ihåg att de finns nåt som är finare. Dags för mig, vi hörs väl ganska snart igen. För just nu så är de faktiskt dags dra igen, så ha de bra min vän, vi syns väl nån dag igen - om jag nånsin kommer tillbaks igen.



Orka !!

2009-09-14 @ 18:27:14
Jag orkar inte skriva blogg , så äre så ni kommer inte få läsa nu på ett tag hehe !! = D

BTW : Färgat håret brunt !!

Skola!!!!!

2009-09-07 @ 10:33:19
Halloooo, sitter i skolan fy fan vad det är kul =D haha . sitter och ta reda på fakta om socialism (skit kul) haha ! Skriver mer sen ; ) 
 
                                                           Hej då Suckers

Vad vill du , men kom då ; )

2009-09-05 @ 23:15:42

Haaaj , sitter här och har tråkigt som bara den alltså ! Lyssnar på massa musik vad ska man annars göra ? =D , I morgon blire plugga sammhäll (socialism eller hur de stavas ) .
  Ja och På måndag som jag glömt skriva tidigre blire att jag börjar dansa street dance ;) Wiiihoooo min livs dröm att börja dansa de , så himla lycklig ska dansa med min kompis som är jätte snäll hon heter Jenny : )  Tack vara henne kunde jag börja , det ligger liksom i Norrköping och har typ aldrig vart där så kan inte riktigt vart det ligger men det kan ju Jenny så då blire det jätte bra att hon är med : ) Niiiiiiicceee vettu! .  Frida skulle också varit med men som sagt hon hadde inte råd med det men det förstår jag hon har ju lägenheten och en hund och mage och mätta(eller a två ) plus ormar så hon förstår jag varför hon inte har råd !  Men men jag ska ju som sat lära henne det jag lär mig , sen ska hon börja när hon får råd : ) .Det blir ju jätte kul då Frida är ju alltid rolig och glad ! 
 

  Sitter här och funderar lite , jag ska ju tattuera mig snart när Frida kan så jag undrar vad jag ska ha ? vill ha något på underarmen , så om det någon som har något snyggt tips ? , skriv till mig då ! . För jag kan ju inte rita något heller för jag kan ju som sagt inte rita så bra haha ! . Men något hoppas jag på att jag hittar på !

Nej nu ska jag nog ta mig an och kanske gå ut med Texas en sväng ?!. Han behöver ju få komma ut lite även fast han drar som bara den , men han lär nog sig till slut att det lönar sig inte med att dra ! Som allt annat gör , det lönar sig inte att gör tvätom ! Ja just ja nästa helg kommer min pappa hit och då tar han med sig min lilla söta kattunge hit , ska bli kul att pappa kommer hit och hälsar på som sagt jag är ju pappas flicka som det alltid varit <3 Men mamma betyder iaf lika mycket som pappa gör älskar dom båda lika mycket ! Men jag har nog altid varit mer för pappa på något konstigt sätt ! Så nu när jag bor själv så känns det ganska tomt utan en pappa som kommer och väker en på morgon och säger att jag ska kliva upp för de är skola i något det är ganska sorgligt utan han och hans tjat ! Men det är även tomt utan mamma <3 Hade det inte varit för Ida så hade jag ju aldirg flyttat hit , då hade jag nog aldrig klipptnavelsträngen ! haha ,  Har bott hos min papp sen jag var liten typ , tyckte inte om Ludvika där mamma bodde så jag valde och bo hos pappa ! jag hade ju skolan och allt i gränges , men jag var hos mamma varannan helg , fast knappt de . Jag var för det mesta i gränges , det ångrar jag faktiskt jag kunde fan aldrig stå ut en helg och vara hos mamma , men det beror ju inte på mamma , det beror på att jag vill vara  gränges med mina kompisar och ha kul ! Men dum som jag var så tänkte jag aldrig på att det kunde vara kul hos mamma också ! Jag var bara dum nog och sket i henne fast hon nästan bad mig att stanna hos henne men som hon alltid sa du får göra som du vill med ledsna ögon , och då kolla jag henne i ögonen och sa att jag vill verkligen till mina kompisar i gränges ! Fy fan hur kunde jag vara så dum ? och bara skita i min egna mamma ! Fan fan när man sitter här idag och tänker efter , fan vad man ångrar sig att man har gjort som man gjort ! Hatar mig själv för de alltså !  Jag kommer ju aldrig kunna flytta hem igen , och få det ogjort precis ! Nej fy fan är besviken på mig själv nu när jag tänker efter att jag svek min egna Mamma !  Jag kommer nog aldrig förlåta mig själv för detta !  Men aja nog skrivet om det här nu ska jag gå ut en sväng och tänka om lite ! Ha det bra alla så ses vi ! 
 


Hej då suckers !!!!!!!




Hallooo : )

2009-09-05 @ 19:38:12

Hejsvejs : ) Idag känner jag mit på toppen humör =D som jag inte gjort dom senaste dagarna men vaknade tydligen på rätt sida idag .  Idag har jag inte gjort så mycket vakna till at det ringde på dörren och det var Tobbe och Kevin som kom förbi och hälsa på , hihi Kevin är ju bara för söt ! Haha . Tobbe sa att han hade pratat om mamma hela tiden , så dom tog sig an och kom förbi och hälsa på ! Tur de tycker jag faktiskt för det är ganska tråkigt och vara uta mosters gullunge så länge :P. Hihi . Sen har jag bara gjort de man ska göra , typ lagat mat osv !  Senare tog jag mig an och gick till Lotta och låna hennes BIKE ; ) så jag kunde cykla och handla till mig och Ida lite gotte hihi . !. Sen kolla jag oc Ida på en film som vi trodde skulle vara värelös men den var dunder bra ! Nyckeln till friheten hette den : ) skit bra faktiskt i början tänkte vi att den värkade skit kass , men sen vart den bara bättre och bättre ! Kolla på den det är ett tips för dom som inte sett den , både lite rolig och sorglig !  Nej nu ska jag och Ida ut och gå med Texas vi ska nog släppa honom lös i skogen om vi hittar något bra ställe där man kan släppa honom lös såklart ! = ) . 
  Ha det Bra Suckers :) .. <3  

Förlåt för jag inte skrivit på länge !

2009-09-01 @ 18:32:12

Heeej , nu var det ett bra himla tag sen jag skrev men har inte haft varken ork eller tid! . Och så är det ingen kul och skriva heller , verkar som ingen läser ju =/ . Men men , jag skriver väl ändå ! Kanske finns någon som läser Hihi .

 Ja som sagt nu när jag inte skrivit kanske en del undrar varför ? , jo det ska jag ta och berätta för er ! 
 Allting börja med i början av sommaren , jag fick öronproblem som har varit ett extremt HAT i mitt liv just nu så himla jobbigt! Så nu av slutet av Sommaren trodde jag att jag blev av med det med ikke sa Nicke jag fick tillbaka det förra veckan , så jag har inte varit i mitt bästa skick förra veckan och i helgen ! TACK VARE DET DÄRA FÖRBASKADE ÖRAT! I REALLY HATE IT ! . Ja vad har jag gjort under tiden jag inte jag har skrivit , Jo ingenting typ tvättat städat osv .Har inte haft så mycket och göra =/.. Har ju inte kunnat vara i skolan ens än gång , som sagt tack vara örat! . Happ vad händer till helgen ? Jadu tror jag ska på partaj , fast bara en stund tror jag syrran ska till Norrköping på krogen , så jag vill inte vara kvar själv på festen precis , men jag vet inte om Tillis skulle stanna kvar då kan man ju alltid stanna kvar med henne hon är alltid lika rolig (Nykter som Onykter ) =D .  Jaa vad ska jag mer göra i helgen ? . mhm plugga tror att jag har en del att ta igen :) .Men det är alltid skönt att plugga låta hjärnan arbeta ! Och så är det även skönt och plugga hemma där man kan sitta ifred där det är tyst och ingen kan störa! Typ som, ( kan jag få låna sudd ? )eller något sånt villket som stör mig extremt när man sitter i skolan och pluggar ! . 
  
  Nu sitter jag och vänta på att Ida ska komma hem fårn Ica , hon fick gå själv och handla idag , orkade verkligen inte följa med har svin ont i ryggen sen jag trimma gräsmattan ! :D haha ! Nej nu ska jag ta mig an och gå och diska sen får vi se vad som händer och sker här i livet helt enkelt ! .


  Seeeee Yaaaaaaaaaaa Suckers <3