Vad vill du , men kom då ; )

Haaaj , sitter här och har tråkigt som bara den alltså ! Lyssnar på massa musik vad ska man annars göra ? =D , I morgon blire plugga sammhäll (socialism eller hur de stavas ) .
  Ja och På måndag som jag glömt skriva tidigre blire att jag börjar dansa street dance ;) Wiiihoooo min livs dröm att börja dansa de , så himla lycklig ska dansa med min kompis som är jätte snäll hon heter Jenny : )  Tack vara henne kunde jag börja , det ligger liksom i Norrköping och har typ aldrig vart där så kan inte riktigt vart det ligger men det kan ju Jenny så då blire det jätte bra att hon är med : ) Niiiiiiicceee vettu! .  Frida skulle också varit med men som sagt hon hadde inte råd med det men det förstår jag hon har ju lägenheten och en hund och mage och mätta(eller a två ) plus ormar så hon förstår jag varför hon inte har råd !  Men men jag ska ju som sat lära henne det jag lär mig , sen ska hon börja när hon får råd : ) .Det blir ju jätte kul då Frida är ju alltid rolig och glad ! 
 

  Sitter här och funderar lite , jag ska ju tattuera mig snart när Frida kan så jag undrar vad jag ska ha ? vill ha något på underarmen , så om det någon som har något snyggt tips ? , skriv till mig då ! . För jag kan ju inte rita något heller för jag kan ju som sagt inte rita så bra haha ! . Men något hoppas jag på att jag hittar på !

Nej nu ska jag nog ta mig an och kanske gå ut med Texas en sväng ?!. Han behöver ju få komma ut lite även fast han drar som bara den , men han lär nog sig till slut att det lönar sig inte med att dra ! Som allt annat gör , det lönar sig inte att gör tvätom ! Ja just ja nästa helg kommer min pappa hit och då tar han med sig min lilla söta kattunge hit , ska bli kul att pappa kommer hit och hälsar på som sagt jag är ju pappas flicka som det alltid varit <3 Men mamma betyder iaf lika mycket som pappa gör älskar dom båda lika mycket ! Men jag har nog altid varit mer för pappa på något konstigt sätt ! Så nu när jag bor själv så känns det ganska tomt utan en pappa som kommer och väker en på morgon och säger att jag ska kliva upp för de är skola i något det är ganska sorgligt utan han och hans tjat ! Men det är även tomt utan mamma <3 Hade det inte varit för Ida så hade jag ju aldirg flyttat hit , då hade jag nog aldrig klipptnavelsträngen ! haha ,  Har bott hos min papp sen jag var liten typ , tyckte inte om Ludvika där mamma bodde så jag valde och bo hos pappa ! jag hade ju skolan och allt i gränges , men jag var hos mamma varannan helg , fast knappt de . Jag var för det mesta i gränges , det ångrar jag faktiskt jag kunde fan aldrig stå ut en helg och vara hos mamma , men det beror ju inte på mamma , det beror på att jag vill vara  gränges med mina kompisar och ha kul ! Men dum som jag var så tänkte jag aldrig på att det kunde vara kul hos mamma också ! Jag var bara dum nog och sket i henne fast hon nästan bad mig att stanna hos henne men som hon alltid sa du får göra som du vill med ledsna ögon , och då kolla jag henne i ögonen och sa att jag vill verkligen till mina kompisar i gränges ! Fy fan hur kunde jag vara så dum ? och bara skita i min egna mamma ! Fan fan när man sitter här idag och tänker efter , fan vad man ångrar sig att man har gjort som man gjort ! Hatar mig själv för de alltså !  Jag kommer ju aldrig kunna flytta hem igen , och få det ogjort precis ! Nej fy fan är besviken på mig själv nu när jag tänker efter att jag svek min egna Mamma !  Jag kommer nog aldrig förlåta mig själv för detta !  Men aja nog skrivet om det här nu ska jag gå ut en sväng och tänka om lite ! Ha det bra alla så ses vi ! 
 


Hej då suckers !!!!!!!





Kommentarer

Postat av: Anonym

Hallå det är inte så att min mamma är bort har hört att en persson misstolka det så ! så alla vet de det är inget menat så !


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback